Selasa, 31 Januari 2012

HALANGAN DIRI H.DARSO

NA KUNAON SAGALA RUPA
NGAN ARAL,GAGAL JEUNG GAGAL
SOAL CINTA JEUNG USAHA
KANDAS PAMAKSADAN

KAMUDAHAN BEUT NGABALIEUR
KALAH KA NGAN NARONGGONGAN
PARUNTUNGAN
LUMPAT NGAJAUHAN
NAHA-NAHA KUNAON

REFF##

BOA-BOA HALANGAN DIRI
NU MANGRUPI DOSA-DOSA
KAJONGJONAN,..KANGENAHAN
NGUMBAR-NGUMBAR LARANGAN


BOA-BOA HALANGAN DIRI
NU MANGRUPI DOSA-DOSA
NU NGAJAJAR MEUNI PANJANG
SAPANJANG JALAN KARETA

ADUH GUSTI ADUH GUSTI KUMAHA NGAENTENGKEN NANA
ADUH GUSTI ADUH GUSTI KUMAHA NGABEBASKEUNA


PANON CIREUMBAY,MAPAY MAPAY PIPI
RAGRAGAN KANA SAJADAH
NGINGET NGINGET LAKU LAMPAH
NINGGANG SALAH JEUNG SALAH

HATE ANU MELIT
HATE ANU MELIT
KABEULIT KU DOSA DOSA
BIWIR ANU NGAGETEUR NGEDALKEUN RASA NGIWAT
AMPUN-AMPUN DUH GUSTI


http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=3049343107692434879

11 komentar:

  1. aya sababaraha nu lepat nyerat lirik na teh
    KALAH KA NGAN NARONGGONGAN =-> kedah na KALAPANGAN NARONGGONGAN

    KAJONGJONAN,..KANGENAHAN =-> kedah na ... KANGEUNAHAN

    NU NGAJAJAR MEUNI PANJANG =-> kedah na NU NGAJAJAR MANI PANJANG

    ADUH GUSTI ADUH GUSTI KUMAHA NGAENTENGKEN NANA =-> kedah na ...NGENTENGKEUNA NA

    BARI ANU KA 2 HATE ANU MELIT =-> kedah na HATE ANU NGAJERIT

    BIWIR ANU NGAGETEUR NGEDALKEUN RASA NGIWAT =-> kedah na BIWIR NU NGAGEUTER NGEDALKEUN RASA GIWAT

    BalasHapus
  2. nyeredet kana hate,.. hiks hiks.

    BalasHapus