Selasa, 31 Januari 2012

Lirik Dadali Manting - Darso

Dadali manting tipeuting
Ngalayang kakalayangan
Neangan nu lawas ilang
Baturna duka kamana

*
Dadali manting tipeuting
Ngalayang kapileumburan
Hate duh kapigandrung
Nu ilang kawas nu pundung

Reff:
Memang bongana manehna
Kacidana samokaha
Kaduhung sagede gunung
Kumaha nya pilampaheun

Dadali kabawa angin
Teu wasa nandangan lara
Tos teu kadenge deui sorana
Boa..Boa..Boa..Boa...
Tapi palias teuing..





http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=3049343107692434879

3 komentar:

  1. Tah ieu gening lirik nu dipilarian ku abdi teh, haturnuhun ah

    BalasHapus
  2. Upami ngawih lagu ieu meni soook asa kana manah

    BalasHapus
  3. Asa ku waas ngawih lagu ieu mah.... nyaannn terbaik..

    BalasHapus