Selasa, 31 Januari 2012

Lirik Dadali Manting - Darso

Dadali manting tipeuting
Ngalayang kakalayangan
Neangan nu lawas ilang
Baturna duka kamana

*
Dadali manting tipeuting
Ngalayang kapileumburan
Hate duh kapigandrung
Nu ilang kawas nu pundung

Reff:
Memang bongana manehna
Kacidana samokaha
Kaduhung sagede gunung
Kumaha nya pilampaheun

Dadali kabawa angin
Teu wasa nandangan lara
Tos teu kadenge deui sorana
Boa..Boa..Boa..Boa...
Tapi palias teuing..





http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=3049343107692434879

1 komentar:

  1. Tah ieu gening lirik nu dipilarian ku abdi teh, haturnuhun ah

    BalasHapus